Breaking News

08 d’abril 2014

DINAR DE CELEBRACIÓ DELS 25 ANYS DEL TEC DE SÚRIA I MILLORES AL MENJADOR DEL MÒDUL!


El dia 28, en motiu del 25è aniversari de El Tec de Súria, els nostres nens i nenes van gaudir d'un dinar especial amb pastís inclòs i, aprofitant això, també es va dur a terme una idea que feia temps que ens rondava pel cap: fer més acollidor el menjador del mòdul!

Així doncs, per a aconseguir-ho, es van col·locar unes alegres estovalles i es van decorar totes les taules amb uns xulíssims centres de flors de goma-eva, fets per una mama de l'escola. D'aquesta manera, quedar-se a dinar al menjador s'ha convertit en tot un esdeveniment per als nostres nens i nenes!

La taula parada i apunt
L'ambient ha millorat molt, i ells estan molt contents de tenir un menjador tant bonic!  

També dir-vos que des de la setmana passada els nens i nenes dels Mitjans i Grans poden escollir en quin torn volen dinar, si en el primer o en el segon torn, i també tenen l'opció de quedar-se, un cop recollit el segon torn de dinars, a jugar a l'interior de l'espai, on disposen de jocs de taula diversos, com els escacs o el parxís, o bé poden dibuixar o bé poden llegir una estona... si els ve de gust. Així aconseguim que aquells nens i nenes que vulguin disposar d'una estona tranquil·la després de dinar, i no els vingui de gust sortir al pati, puguin fer-ho. 

Són canvis petits i senzills, però molt gratificants, ja que fan millor i més agradable el servei de menjador per als nostres nens.

Ara ens haurem de posar a treballar per al menjador dels Petits,... que ja han vist les estovalles noves dels Mitjans i Grans, i se n'han enamorat!! 



I aquí teniu unes fotos dels petits, que també van gaudir d'un pastís i un menú especial per a ells!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar