Breaking News

27 d’abril 2014

2014 - JOCS ESPORTIUS: ÈXIT DELS NOSTRES NENS A ARBECA!

Ahir, 26 d’abril, 15 atletes del Vinyet es van desplaçar a Arbeca amb la Miryam de l'AMPA com a responsable per a acompanyar-los a participar en les proves d’atletisme emmarcades en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Fins a Arbeca també s'hi van desplaçar uns quants pares més de l'escola, amb el seu cotxe, disposats a donar suport i molts ànims als nostres atletes.

En aquesta prova hi van participar nens i nenes d’una part de la província de Lleida en les categories de benjamins, alevins, cadets i infantils, i de l'Escola El Vinyet hi van participar 15 nens i nenes de la categoria benjamins.

Els pares/animadors
Ben matiners van sortir de l’estació d’autobusos i van enfilar camí cap a Arbeca, amb nervis i molta il·lusió.

Un cop allà, tots els atletes van participat a les proves de 60 metres velocitat femení i masculí, i després, van escollir entre salt de llargada o llançament de pes. 

I vet aquí que el matí va resultar d'allò més profitós per als participants del Vinyet que van fer molt bon paper! 

La Joanna Setó va estar la guanyadora de salt de llargada i de velocitat en la categoria de benjamí femení i es va endur cap a Solsona dues medalles d'or. En Bogdan Butunoi va fer medalla d'or com a guanyador de la prova de llançament de pes i en Gerard Redorta va aconseguir dues medalles de plata, una en la prova de llançament de pes i l'altra en velocitat.


Moltíssimes felicitats Joanna, Bogdan i Gerard! 

Els nens i nenes participants van tornar molt contents i satisfets de les proves realitzades. Van gaudir d’una divertida jornada de competició, però sobretot de companyonia i el més important, van gaudir de l’esport!


Enhorabona a tots els participants i moltes gràcies a tots els acompanyants per fer possible aquesta diada!

1 comentari:

Gràcies per comentar