Breaking News

24 de febrer 2014

DESCOBRINT EL VINYET: LA NOSTRA REVISTA

Moltes famílies ja la teniu a casa! 
I si encara no la teniu, no dubteu a demanar-la!

És la nostra revista, DESCOBRINT EL VINYET, feta per pares i mares de l'AMPA, amb la col·laboració de l'equip de gestió i destinada a tots aquells/es que vulgueu saber una mica més sobre la nostra Escola.

Hem intentat transmetre tot allò que viuen els nostres nens i nenes a l'escola, de la millor manera que hem sabut, i esperem que us agradi tant com a nosaltres!

Agrairem les vostres aportacions de cara a noves edicions, perquè això no es pot acabar aquí, n'hi d'haver més, perquè estareu d'acord que de material i coses per explicar en tenim per fer-ne no només una, sinó un munt: com vivim els projectes a casa, les festes de final de curs, els tallers de pares i mares, els materials (que és un tema inesgotable), les descobertes a l'entorn, els debats del grup de grans, les conferències,... i tantes i tantes coses més. Tenim un munt de material que l'equip de gestió ens ha facilitat, i que heu de veure, perquè és magnífic, del treball que es fa dia a dia a l'escola. L'anirem penjant al Bloc en breu, vídeos, fotos, frases genials dels nostres nens i nenes... 

Això no s'acaba amb la publicació de la nostra primera revista, tot just comença...

Aquí teniu l'enllaç a la revista:

Publish at Calameo or read more publications.

I no deixeu de clicar sobre les icones dels nostres "patrocinadors" que us duran a les seves pàgines web!

1 comentari:

  1. Felicitats per aquesta revista que ha sabut explicar com és l'escola! Quina feinada!
    Espero que sigui la primera de moltes. Volem veure més coses!!

    ResponElimina

Gràcies per comentar