Breaking News

14 de novembre 2013

PARES QUE ES DESPULLEN PER REIVINDICAR LA SEVA ESCOLA

El Periódico publica una notícia sobre la iniciativa dels pares i mares de l'escola Cau de la Guineu de Corbera de Llobregat, que estan a punt de publicar un calendari reivindicatiu en què apareixen despullats, que reivindicar que s'acabin les obres de la seva escola.

Imatge del calendari
Els pares de l'escola Cau de la Guineu de Corbera de Llobregat s'han manifestat i han enviat cartes a la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Corbera perquè des del 2008 esperen que s'executi la segona fase de construcció del centre escolar dels seus fills, però no han rebut cap resposta del consistori. "I el que més ens preocupava és que des dels Serveis Territorials del Baix Llobregat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, se'ns deia que la nostra escola no tenia cap prioritat", diuen en una carta remesa a EL PERIÓDICO.

Recorden que el 16 de maig del 2013, la Comissió d'Ensenyament del Parlament va aprovar per unanimitat una resolució per acordar conjuntament amb l'Ajuntament de Corbera i la comunitat educativa, el calendari de l'execució de les obres, amb l'objectiu que el curs 2014-2015 "la totalitat de l'escola estigui en marxa i en òptimes condicions". No obstant, en l'actualitat, encara no hi ha cap partida pressupostària assignada, ni cap projecte, ni cap calendari d'execució d'obres. "No tenim cuina, ni gimnàs, ni vestidors, ni aula d'informàtica, ni aula de música, ni auditori, ni biblioteca per a cap dels dos cicles", es queixen.


Amb el calendari reivindicatiu, en què diversos pares i mares d'alumnes del Cau de la Guineu apareixen despullats, pretenen exposar amb imaginació artística "una metàfora de la situació de la nostra escola".

2 comentaris:

Gràcies per comentar