Breaking News

13 de novembre 2013

L'ESCOLA EL VINYET PARTICIPA EN EL PROJECTE "AVANCEM CAP A UN PIRINEU SOSTENIBLE I RESPONSABLE"

L'Anna i la Teresa durant la seva intervenció
El CETAP-Telecentre de l'Alt Urgell va acollir el dilluns 11 de novembre la jornada de treball "Avancem cap a un Pirineu sostenible i responsable" sobre sostenibilitat en empreses i institucions. 

L'activitat presentava diverses experiències reeixides d'iniciatives que combinen la viabilitat amb el compromís amb el territori.

En la introducció, la tècnica del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, Mireia Font, va explicar que la jornada vol donar a empreses i institucions pautes de responsabilitat social, que poden ajudar a millorar la seva imatge i, de retruc, captar nous clients i usuaris.

A la sessió s'hi van exposar exemples que han esdevingut models a escala catalana en els seus àmbits. Així, s'hi va convidar representants de l’Escola El Vinyet de Solsona, de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i del Penedès com a destinació turística responsable. També es va parlar del Consell Comarcal de la Garrotxa, amb el projecte Carboneig 2.0, si bé els seus responsables no van poder ser-hi presents a última hora.

La directora de l'Escola El Vinyet, Teresa Arderiu, va explicar que el seu model educatiu es basa en un seguiment més personalitzat de cada alumne, ja que als infants se'ls facilita que presentin projectes inspirats en els seus gustos i inquietuds.

La jornada va ser inaugurada pel president del Consell Comarcal, Jesús Fierro.

L’activitat, organitzada pels dos consorcis Leader de l’Alt Pirineu: l'Alt Urgell-Cerdanya i el Pallars-Ribagorça, compta amb el suport de l’IDAPA i el Departament d’Agricultura i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Font: Ràdio Seu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar