Breaking News

07 de novembre 2013

ENSENYAMENT LICITA LA REDACCIÓ DEL PROJECTE DE L'ESCOLA AGNÈS DE SITGES!


L'Escola Agnès de Sitges, que fa dos anys s'encomanava als Euromillones per veure si així aconseguien els diners per a construir l'escola nova, està d'enhorabona! 

La Generalitat ha anunciat una nova licitació per a la redacció del projecte bàsic i executiu del centre educatiu, després d’haver modificat diferents aspectes del projecte que ara contempla una única línia. El termini d'execució per a la redacció dels Projectes i dels Estudis serà de 5 mesos i la Generalitat preveu començar les obres del nou edifici de l'escola pública de Sitges durant el proper any.

A l'abril d'aquest any, el Departament d'Ensenyament ja havia anunciat la licitació de l'Escola Agnès de Sitges que compta amb un pressupost inicial de poc més de 4 milions d'euros.

Reivindicació unànime

L'Ajuntament de Sitges juntament amb la comunitat educativa i la societat civil, han reivindicat de manera unànime la construcció del nou centre. Recordem que l'Escola Agnès de Sitges va començar a funcionar ja en mòduls prefabricats el curs 2005-2006. 

A veure si ben aviat també nosaltres rebem alguna notícia al respecte de la nostra escola, que porta en instal·lacions provisionals i barracons des de l'any 2007!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar