Breaking News

02 d’octubre 2013

RESPECTEM ELS PASSOS DE VIANANTS I LES NORMES DE TRÀNSIT, SI US PLAU

Benvolgudes famílies,

Atesa la reiteració en les infraccions de circulació i d'estacionament comeses per algunes famílies, em permetré el luxe de deixar de banda les formalitats;

Fetes les consultes pertinents i com a màxim responsable de l'Ampa de l'escola el Vinyet, vull fer una crida a les famílies que cometin aquestes infraccions perquè això no torni a passar. A partir d'ara, quan es detecti una infracció, es procedirà a tramitar la denúncia corresponent mitjançant fotografia o testimonis que ho acreditin.

A tal efecte i per evitar malentesos, recordem que no es pot estacionar en doble fila, ni deixar el vehicle a les zones senyalitzades en groc (tal i com us van ensenyar a l'autoescola). Modereu la velocitat i no realitzeu canvis de sentit a les proximitats del pas de vianants. No valen excuses!!! Hi ha disponibles un munt de llocs per estacionar sense cometre infracció, molt pròxims a l'escola.

El passat dia 27 de maig de 2013, ja es va avisar a les famílies per correu electrònic i s'ha posat com a prioritat durant aquest curs que el fet de les infraccions no es torni a produir.

A tal efecte aprofito per agrair a les famílies que fan un esforç per complir la normativa de circulació i estacionament.

Aprofito la mateixa per sol·licitar a les famílies que observin una infracció, a realitzar una fotografia de la mateixa, on es pugui veure bé el lloc d'estacionament incorrecte i es pugui llegir la matrícula del vehicle. Ens la podeu fer arribar per correu electrònic on es detalli dia i hora de la infracció.

Personalment he avisat algun infractor, qüestió que potser no em pertoca a mi, amb la desagradable sorpresa que el conductor encara vol justificar la seva infracció i en d'altres ocasions, on la mateixa persona torna a reincidir passant de tot. M'he cansat d'aquesta situació i penso prendre mesures més dràstiques. Com s'ha indicat anteriorment, es presentarà a partir d'ara una denúncia als infractors en nom de l'Ampa.

Igualment, des de la junta de l'Ampa s'ha sol·licitat a l'Ajuntament en vàries ocasions que disposi d'un agent de polícia local per dirigir el trànsit a les hores punta, al nostre centre. Properament es registrarà a l'Ajuntament una instància formalitzada a tal efecte.

Espero i desitjo que mai haguem de lamentar un cas d'accident per no haver fet cas!!

Josep Capó Nin
President AMPA El Vinyet

NOTA: Adjuntem uns exemples del que està passant. En la foto de la infracció 1 s'observa un vehicle estacionat sobre el pas de vianants. Si amb això no en tenim prou, a la foto de la infracció 2 ja veiem com la gent hi posa morro i amb dos pebrots tenim estacionats dos vehicles al pas de vianants i un tercer a la zona de seguretat!! En la foto de la infracció 3 el cotxe groc estacionat davant el pas de vianants, obliga als vehicles que circulen a maniobrar pel carril contrari, des d'on surt un vehicle que es trobava també mal estacionat a la zona de seguretat pintada amb zig-zag groc!!

INFRACCIÓ 1
INFRACCIÓ 2
INFRACCIÓ 3

15 comentaris:

  1. Anònim1 d’octubre de 2013 15.40
    Faig saber a la junta de l'ampa que renyar a la gent per aparcar el cotxe malament només crea mal rollo encara que potser en algun cas teniu raó, no crec que sigui la vostra feina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ampa Escola El Vinyet 2 d’octubre de 2013 10.22
      Potser és veritat que fins ara hem perdut el temps renyant a la gent, ja que els infractors continuen justificant la seva irresponsabilitat. A partir d'ara, enlloc de renyar procedirem a fer la denúncia corresponent sense donar explicacions.
      Tampoc és la feina dels infractors aparcar malament i provocar situacions de perill per als nostres fills. És feina de tots, però els primers són els infractors.
      Es crearà el mall rotllo que vulgueu, però no vull recollir un dia els meus fills o el d'una altre família, sota les rodes d'un vehicle per culpa d'un infractor.
      Moltes gràcies !!

      Elimina
    2. És veritat, no és feina de l'AMPA, ni de cap pare o mare en concret
      Avisem a la grua directament.

      Elimina
  2. Si no s'aparqués malament no s'hauria ni de renyar ni denunciar, que de lloc n'hi ha per tots.

    ResponElimina
  3. El que crea mal rotllo o més aviat mala llet és que una persona aparqui malament, agafi als seus fills de la maneta i els porti a l'escola, i no li importi el més mínim que per aquest acte algun altre nen pugui tenir un accident. I tot, per estalviar-se la molèstia i els 2 minuts de fer-ho bé.

    ResponElimina
  4. Hola a tothom emb sembla que no és feina de ningu avisar, pero ja fa anys que dura la conya i tot i que primer es va mirar de dir-ho be, que s'ha intentat tenir un policia etc... el mès trist és que hagem d'acabar fent fotos amb el mòbil per que quatre segueixin passant de tot perque si un dia algu s'hages de lamentar de res aquest algu no fos jo per no avisar

    ResponElimina
  5. En realitat la majoria aparca com una personeta i ben bé és una minoria qui hi posa barra i aparca al pas de vianants. Posem-hi una mica de seny i ens estalviarem disgustos.

    ResponElimina
  6. amb sembla molt be que ens cridin la atencio de aparcar en un pas de vianants.pero tambe vull dir que les coses es diuen amb educacio..i si no volen problemas que possin municipals com hi ha als altres colegis...i u dic yo pel meu cas que va avere una mare del ampa que em va cridar la atencio i va tindre molta poca educacio..que la feina que va fer li toca als municipals no amb ella...gracies

    ResponElimina
  7. Trobo molt còmic intentar girar la truita de cara a que sembli que les coses mal fetes les fan les persones que intentem avisar perquè està un cotxe mal aparcat i això pot portar a que hi hagi algun accident a la porta de l'escola...!!!! he he he... m'hi tronxo!!

    ResponElimina
  8. Més d'una vegada entrant o sortint de l'escola s'ha repetit aquesta situació: els meus fills han dit al passar pel pas de zebra que està ple de cotxes més cotxes en segona fila: "mama, aquesta senyor@ ha aparcat malament" i se n'ha anat de dret a la senyor@ a dir-li... la senyor@ se la mirat rient i ha dit "que graciós i que directe, ha ha ha!!!" i ha continuat mal aparcada.... el meu fill m'ha mirat amb cara estranyada i ha dit: "perquè riu mama i no em fa cas?"
    Què li respondríeu?

    ResponElimina
  9. Què passa? Que per fer bé les coses hi ha d'haver algú amb més autoritat que tu perquè et vigili i et renyi i et multi? Qu no n'hi ha prou amb fer les coses ben fetes perquè sí, perquè és lògic, ètic i cívic? Que no acceptes que se't diguin les coses pel seu nom?
    Galdós exemple que dónes als teus fills, i de retruc als dels altres. Si seguim per aquest camí, els nostres fills també ens mentiran i ens faran trampes quan no hi hagi algú amb més autoritat que els vigili i els renyi. Però quan siguem amb ells, bons nens exemplars. I ja no diguem d'adults... tramposos, hipòcrites i mentiders! Quin fàstic!!

    ResponElimina
  10. Han anat prou ràpid a posar un municipal!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ahir a les 16:30 hi havia un municipal regulant el trànsit, avui no ho se.

      Elimina
  11. Escridassar a la gent tampoc es un exemple pels nens, i que consti que estic totalment en contra en que la gent aparqui a la zona peatonal! Potser també convindria escridassar als del tec de Suria

    ResponElimina

Gràcies per comentar