Breaking News

25 de setembre 2013

TORNEN ELS MENUTENIGMES A SOLSONA FM AMB NOVETATS

COMENÇA A SOLSONA EL CONCURS MENUTENIGMES AMB DUES FASES DURANT EL CURS COM A NOVETAT

El primer enigma es formularà dimecres de la setmana vinent, dia 2 d'octubre.

El dimecres 2 d’octubre el web dels infants de Solsona i l’emissora municipal Solsona FM formularan el primer enigma verbal d’una nova temporada del concurs Menutenigmes. La regidoria d’Acció Social, a través dels Serveis Socials, engega una nova temporada de la iniciativa adreçada a la població de Solsona i comarca de 6 a 12 anys estrenada el curs passat amb la doble finalitat de crear un entreteniment per exercitar la memòria i dinamitzar el portal dedicat a la mainada solsonina. El concurs funcionarà igual, però se n’amplia la durada i es parteix en dues fases, la de tardor i hivern i la de primavera. 

La “fase freda” del concurs s’estén d’octubre a febrer, quan hi haurà una primera final en directe als estudis de Solsona FM. Hi assistiran els primers cinc classificats. D’altra banda, de març a juny es durà a terme la “fase calenta”, amb una nova final coincidint amb l’època de final de curs. El compte de punts quedarà a zero entre tanda i tanda. 

Després de constatar les dinàmiques participatives del curs passat, aquesta vegada els Menutenigmes estan clarament oberts a la participació individual, per classes o en família si hi ha més d’un germà. Si es participa de manera grupal i s’arriba a la final, el grup haurà d’escollir un representant per concursar a l’última prova a la ràdio. 

Tres dies a la setmana

Els menutenigmes es penjaran tres dies a la setmana, dilluns, dimecres i divendres, abans de les nou del matí a l’apartat de jocs del web www.infantsdesolsona.cat. També s’emetran per la ràdio (107.5 FM) a tres quarts de nou del matí i a tres quarts de dues del migdia, al mateix moment que es desvelarà l’enigma anterior. Hi haurà temps fins a les onze de la nit del mateix dia per enviar-ne la resposta a l’adreça de correu electrònicwebdelsinfantsdesolsona@gmail.com

Per participar caldrà enviar la resposta en majúscules a l’assumpte del correu electrònic i, en el text, especificar el nom i els cognoms del concursant, l’escola, l’edat, la població i un telèfon de contacte. Cada participant entrarà a formar part d’una lliga amb premis per a les persones guanyadores. 

‘Una teràpia anímica i mental’

Tal com expliquen les tècniques dels Serveis Socials, “els jocs de paraules fan rumiar i somriure i constitueixen una teràpia anímica i mental que va bé practicar almenys tres cops per setmana”. Durant el curs passat hi van prendre part una trentena de persones de forma regular i un centenar esporàdicament. Pau Subirà va resultar-ne el guanyador. La regidoria d’Acció Social va premiar-lo a ell i els altres quatre finalistes. 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar