Breaking News

12 de juny 2013

LA UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA DÓNA VUIT ORDINADORS A L'AMPA ESCOLA EL VINYET!

Més bones notícies!!
El passat mes de maig l'AMPA va posar-se en contacte amb la UOC sol·licitant equips informàtics per poder proveir de més i millors recursos el nostre centre i, de manera molt i molt generosa, la UOC ens ha fet donació de vuit ordinadors, que ens aniran molt bé i milloraran sensiblement la dotació informàtica de l'escola de cara al curs vinent.

L'article anterior ens ve molt a tomb, perquè precisament parlava de l'escola i les noves tecnologies. Ordinadors, pissarres digitals, tauletes,... són molt presents avui dia en la nostra vida i, per tant, també és important poder-ne disposar a l'escola, perquè els nostres nens són els nens de l'era digital!

L'AMPA ha adreçat una carta d'agraïment al Rector de la Universitat Oberta de Catalunya, el Sr. Josep A. Planell Estany, destacant la tasca feta per l'Anna Selva Vilardell i l'Eugeni Capdevila i Badia de la Xarxa Interna dels Sistemes de la Informació de la UOC, per les seves gestions per a que això hagi estat possible. 

Moltes gràcies a la UOC per aquest gest que, 
per a tots nosaltres, és una gran notícia!!

4 comentaris:

  1. Molt bé!! Aquell habitació que hi ha al costat del despatx de l'AMPA podria ser l'aula d'informàtica!!

    ResponElimina
  2. El "presi" ja té els ordinadors, teclats i ratolins, ara faltarà comprar les pantalles. Quin goig d'ordinadors per als nostres nens! L'any vinent tindran una agradable sorpresa...

    ResponElimina
  3. A lo millor hi ha alguna familia a l'escola, que té alguna pantalla d'ordinador que no fa servir, i la podria cedir a l'Ampa, o a les botigues d'informàtica, a vegades en venen de segona mà de gent que s'ha canviat l'ordinador... que contents estaran els nens, lo de l'aula d'informàtica seria una bona opció...

    ResponElimina
  4. Ja està decidit si l'any que ve hi haurà informàtica?

    ResponElimina

Gràcies per comentar