Breaking News

01 de juny 2013

FESTA DE FINAL DE CURS 2012-2013

Estem preparant la festa de final de curs!!
Com cada any, farem alguna activitat al matí i després dinarem tots junts, és per això que necessitem que us apunteu, per saber quants serem a dinar. 
La llista per apuntar-vos està al cavallet de l’entrada de l'escola.

El preu del dinar serà com el curs passat, 5 € adults i 2,5 € infants.
Ja us informarem de la manera de pagar.

DINAR: Concurs de paelles d'arròs!


  • Aquest any hem pensat organitzar un concurs de paelles d'arròs. 
  • Cal per això que es muntin diferents grups, organitzats per un cuiner, que actuarà com a responsable per fer una paella per un mínim de 20 comensals. 
  • El cuiner serà l'encarregat d'organitzar amb el seu grup tots els elements que facin falta per fer la paella. Cada grup s'encarregarà de portar tot el seu material (paella, fogó i bombona, ingredients...) i vetllarà per deixar el seu espai de cuina tal i com el trobi el dia de la festa (net i polit). 
  • Per tal de coordinar els grups, properament també trobareu una graella per apuntar-se on caldrà indicar el nom del cuiner organitzador, nom del grup (si voleu) i el nº de comensals per la paella que es farà. 
  • L'Ampa es farà càrrec de les despeses dels ingredients així com del lloguer del material que es pugui necessitar (no del seu transport). 
  • A tal efecte, el Dani Villero de la junta de l'Ampa (pare del Manel 1B i la Carme P3) serà l'encarregat de coordinar els cuiners de cada grup perquè això sigui possible. 
  • Si per cas els grups inscrits, no permeten assegurar menjar per tothom, es reserva el dret d'anular el concurs i contractar un servei de càtering extern o bé fer una comanda de menjar i/o el·laboració d'un altre menú per garantir que tothom quedi ben tip. 
Cal que us apunteu abans del dia 6 de juny (tant els assistents com els grups de paelles). És molt important per poder organitzar al detall el dia de la festa i sobretot el dinar.

Animeu-vos que ens ho passarem molt bé !!! 
Us esperem !! 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar