Breaking News

10 d’abril 2013

SETMANA ESPECIAL "ENS APROPEM A LA CULTURA" 15/23 D'ABRIL

La setmana vinent l'escola, com cada any, celebrarà la setmana especial "Ens apropem a la cultura"relacionada amb la Diada de Sant Jordi, que aquest any estarà dedicada a l'escriptora Joana Raspall, en motiu dels 100 anys del seu naixement.

Si voleu participar en la setmana especial a l'escola, només cal que us apunteu a la graella que hi ha a l'entrada, per a ajudar en els tallers que es duran a terme totes les tardes de la setmana del 15 al 19 d'abril.
Animeu-vos a venir!

Us deixem el programa que ha preparat l'escola per a aquesta setmana cultural, que es presenta molt i molt enriquidora i interessant, amb la visita el dia 15 d'abril de l'il·lustrador Valentí Gubianes al grup de mitjans. 

La setmana cultural tindrà com a dia especial la Diada de Sant Jordi, per a la que es preveu una sortida de tot el dia, per deixar mostra dels treballs executats durant la setmana a les places del nucli antic de Solsona, dinar plegats a la plaça del Camp, i viure l'ambient de Sant Jordi, amb les parades de llibres i roses.

A la graella de l'escola us podeu apuntar també, per acompanyar els nens i nenes aquest matí de Sant Jordi!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar