Breaking News

07 de març 2013

AQUEST DIUMENGE JORNADA DE PORTES OBERTES!


Aquest diumenge, 10 de març, és el dia de jornada de portes obertes de l'escola. Des de la junta de l’AMPA, ens agradaria poder fer una trobada amb totes les famílies i és per aquesta raó que hem pensat algunes activitats per fer tots junts. 

Hem pensat que podríem fer un partit, mares, pares, nens i nenes, per estrenar la tercera pista, ja que tots junts encara no l’hem estrenat, i també hem pensat que podríem fer un jardí vertical

Tots aquells que vulgueu col·laborar en el jardí, caldria que portéssiu una planta petita amb flor, tipus pensament o qualsevol altra. 

I com no pot ser d’altra manera, acabarem el matí amb una mica de pica pica, per a tothom. 

Us esperem a tots diumenge a les 12.00h del matí a l’escola!!

Hola de nou, famílies,
La comissió creativa ens ha fet arribar aquest escrit per tal de fer-ne la màxima difusió,

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
La comissió creativa des de fa unes setmanes ha continuat treballant, i creixent amb alguns pares i mares més. Hem concretat un parell d'activitats a fer el dia de portes obertes que us volíem explicar i, si és possible a través vostre fer un correu a tots els pares i mares perquè estiguin assabentats de l'activitat i/o posar-ho al bloc de l'ampa:

- Hem estat preparant un carro, que potser haureu vist a l'entrada de l'escola (edifici petits), on hi posarem articles d'interès per als pares, proposta d'activitats, etc amb la idea que pugui ser un punt de trobada, que convidi seure's plegats a parlar sobre les inquietuds, fer safareig, que ajudi a sorgir idees, etc etc. La idea seria treure'l a l'entrada de l'escola alguns dies a partir de les 5 o en dies especials com és el de portes obertes.

- Per altra banda, dins la comissió, la idea d'adequar el pati perquè la canalla estiguin el més a gust possible ha agafat molta força. Un dels motius principals és que mentre no puguem tenir una escola nova, pensem que és important que els nens estiguin en un ambient agradable i val la pena invertir-hi esforços. Han anat sorgint moltes idees, algunes molt exploratòries, que ens agradaria compartir amb vosaltres de cara a caminar plegats i unificar esforços. Amb aquesta línia hem preparat unes imatges sobre patis que trobem molt bonics que volíem projectar el dia de portes obertes de cara a mostrar les possibilitats que hi hauria amb la idea de buscar cohesió, idees i força i començar a fer pinya. Alhora que podria ser un complement al que heu preparat de fer un jardí vertical.

- Comissió creativa -
-------------------------------------------------------------------------------------

4 comentaris:

  1. Actualitzat 8/3/13, amb l'escrit rebut de la Comissió creativa.

    ResponElimina
  2. I jo que em pregunto, i que ningú s'ho prengui malament, què és i qui son la comissió creativa?? D'on surt? És part de la Junta de l'Ampa? S'ha obert a tothom? Jo vinc a les sis i no m'he enterat de res de tot això...

    ResponElimina
  3. La comissio creativa es una iniciativa sorgida i creada per un grup de pares/mares oberta a tothom que hi vulgui participar (tant famílies com mestres). El seu funcionament no depèn de la junta de l'Ampa.

    ResponElimina
  4. Ok, gracies. M'agrada la idea.

    ResponElimina

Gràcies per comentar