Breaking News

21 de gener 2013

COMPETÈNCIES BÀSIQUES A PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA


El passat 16 de gener, el Departament d'Ensenyament va presentar en roda de premsa els nous documents de desplegament de les competències bàsiques al currículum d'educació primària i educació secundària, d'acord amb els objectius de la Unió Europea per al 2020. 

Un estudi que el Departament qualifica com a un canvi de paradigma metodològic, clarificant les competències bàsiques tant de l'àmbit lingüístic (llengua catalana i llengua castellana) com de l'àmbit matemàtic per a cadascuna de les etapes obligatòries.

L'objectiu del treball, segons el Departament, és contribuir a la millora de la qualitat del sistema educatiu del país, i a l'actualització professional dels docents. Tot plegat, per aconseguir millorar l'èxit escolar de l'alumnat català.

Els documents es poden consultar al web www.gencat.cat/ensenyament.

La consellera d'Ensenyament va anunciar durant la presentació dels documents que els propers àmbits per treballar les competències bàsiques seran el científic, la llengua anglesa i la competència digital i va afegir: “Hem volgut ajudar els centres. No pot ser que ensenyem d’una manera i en canvi avaluem com ensenyen en altres països. Hem de poder avaluar i ensenyar de la mateixa manera”



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar