Breaking News

08 de gener 2013

DEMÀ COMENCEN ELS "MENUTENIGMES"

Els nens i nenes de Solsona i comarca de 6 a 12 anys ja poden començar a esmolar l’enginy! 


Aquest dimecres, 9 de gener, www.infantsdesolsona.cat i Solsona FM donen el tret de sortida als Menutenigmes, un nou concurs basat en enigmes verbals. 

És una iniciativa de la regidoria d’Acció Social, a través dels Serveis Socials, per dinamitzar el portal a Internet dedicat a la mainada i crear un entreteniment per treballar la memòria almenys tres dies per setmana

  • Cada dilluns, dimecres i divendres, a les nou del matí, es penjaran els enigmes per resoldre a l’apartat de jocs del web www.infantsdesolsona.cat . Igualment, a tres quarts de nou del matí i a tres quarts de tres de la tarda, just abans d’entrar a l’escola, la ràdio municipal (107.5 de la FM) formularà l’enunciat del dia, i donarà la solució de l'enigma del dia anterior. 

  • Cada resposta valdrà un nombre determinat de punts en funció de la dificultat i els encertants passaran a formar part d’una lliga. Com més menutenigmes s’encertin, més punts s’aniran acumulant. Els cinc primers classificats de la lliga passaran a la final, que tindrà lloc el juny en directe per Solsona FM. Es repartiran diversos premis. 

  • Les respostes es podran enviar el mateix dia que es pengin fins a les onze de la nit a l’adreça webdelsinfantsdesolsona@gmail.com. A l’assumpte del missatge s’hi haurà de fer constar la resposta en lletres majúscules i al cos del text, el nom, cognoms, població, telèfon de contacte, escola i edat de la persona participant. La resposta correcta es revelarà l’endemà al matí, excepte per a l’enigma del divendres, que es penjarà el dilluns. 

Els Menutenigmes s’adrecen especialment a l’alumnat de primària, tot i que el joc està plantejat perquè sigui compartit amb la família. S’inspira en els Enigmàrius de Catalunya Ràdio i ha tingut la col·laboració del seu artífex, l’escriptor Màrius Serra, que ha participat en la classificació dels enigmes per nivells de dificultat.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar