Breaking News

14 de desembre 2012

ESTRENEM PISTA I MÉS TASTETS...

Com ja us hauran dit els vostres fills i filles ben il·lusionats, fa uns dies que hem "estrenat" la darrera pista de tennis i per fi la podem utilitzar com a pati!

Ja tenim un espai més on jugar, amb unes magnífiques porteries que fan les delícies de la cantera del Vinyet!

L'AMPA s'ha fet càrrec de les despeses d'obrir una porta i de la construcció de les escales d'accés a la darrera pista, que ens feia molta falta, perquè necessitàvem urgentment més espai. 

Ara els "futbolers" poden jugar tranquils i la resta poden jugar sense perill de rebre una pilotada, i és que amb tants nens i nenes junts, allò semblava la Plaça Major per Carnaval!

Avui us deixem un video, que ha enregistrat l'Alba, del tastet de Jocs Tradicionals que es va fer aquest dimarts, on podeu veure com ha quedat l'espai d'esbarjo dels nostres nens, en la zona de mòduls. Una gran millora. Properament afegirem fotografies del tastet de la setmana passada, dedicat als Esports,  que es va fer a la "pista nova"!!




3 comentaris:

  1. Un molt bon tastet amb bones cançons i danses!!! Felicitats!!!

    ResponElimina
  2. Aquest nou format d'extraescolars per mi ha estat un gran encert. Anar variant cada setmana és una alicient pels nens. Felicitats!

    ResponElimina

Gràcies per comentar