Breaking News

22 de desembre 2012

BON NADAL FAMÍLIES!! REGALETS, PESSEBRE I DIA ESPECIAL DE L'HIVERN

L'article d'avui ve ben carregadet de notícies, fotos i activitats especials, i és que aquests darrers dos dies han estat moooolt intensos!!

--- REGALETS DE NADAL 

Dijous es van repartir els obsequis de Nadal que prepara l'AMPA cada any:
Per a les famílies sòcies, un fantàstic calendari amb la fotografia de grup de cada classe, que també s'ha fet arribar a cada tutor, a l'equip de gestió i a les monitores de canguratge i menjador. 
I per les nostres "sofertes" monitores, de les que hem de dir que fan una molt bona feina i que es mereixen un bon regalet, les paneres de Nadal!

Aquí les teniu, ben cofoies!! 
Bon Nadal, guapes!

--- EL PESSEBRE DE L'ESCOLA 

La tarda-vespre de dijous, mestres de l'escola van passar-se una bona estona muntant el pessebre de l'Escola el Vinyet, que participa al Concurs de Pessebres de l'Ajuntament de Solsona, i que ha quedat exposat a l'aparador de la botiga Valentí, al carrer del Castell. Segur que guanyem!

Aneu-lo a veure, que és maquíssim! 
Un cel fet de llenties, unes avellanes convertides en ovelletes, uns aneguets fets de pipes de carbassa, un pessebre fet de nous,.... 
un fart de treballar, vaja! 

Moltes felicitats per la feina feta, als nens i nenes del Vinyet i, per descomptat, als mestres que hi han treballat molt!!

Mireu quins detallets:
Enhorabona!

--- DIA ESPECIAL DE L'HIVERN 

I dicendres a la tarda, a la Plaça Major, dins les activitats del DIA ESPECIAL DE L'HIVERN, hem gaudit d'una vetllada on els nens i nenes de l'escola ens han ofert amb tota la il·lusió les delícies que han estat cuinant tota la setmana: pizzes, galetes, magdalenes,... ens han recitat, amb molta traça, uns quants poemes i ens hem acomiadat fins l'any que ve. 


Ho heu fet suuuuuperbé nens!! I tot estava boníssim!

Només falta per dir, que...


Ens veiem el 8 de gener, amb les piles carregades, 
per enfilar el segon trimestre!!



1 comentari:

  1. M'ha encantat. Gràcies per ensenyar-nos tot el que passa als pares que treballem i ens perdem aquestes coses!

    ResponElimina

Gràcies per comentar