Breaking News

07 de setembre 2012

INFORMACIÓ IMPORTANT CURS 2012-2013

Ja heu rebut algunes informacions de les novetats per aquest nou curs. Exposarem totes  les novetats, qüestions, dubtes i suggeriments a l'Assamblea d'AMPA que realitzarem a finals del mes de setembre (ja rebreu la convocatòria oficial corresponent la pròxima setmana).

Tot i així, us volem avançar unes qüestions d'interès per la vostra informació:
ALTES I BAIXES DE SERVEIS DE L'AMPA - LLISTES -
 - Al panell informatiu de l'AMPA (situat a l'entrada de l'edifici de l'escola), teniu  les llistes dels serveis que heu sol·licitat per aquest curs del vostres fills/es com a FIXES (Acollida matinal, Canguratge 12, Canguratge 17, Menjador i Piscina amb els horaris i grups).
- En el cas, que una família membre de l'Ampa no hagi dipositat la inscripció a la bústia i per tant el seu fill/a no es trobi a les llistes, empleneu el full d'alta/baixa per la seva inscripció, tot i que no podem garantir que en pugui fer ús com a fixe durant el mes de setembre (ja que les llistes i les monitores estan ja establertes).
- Aquelles famílies que vareu entregar la inscripció, si detecteu algun error a les llistes, agrairem ens faciliteu un nou full d'alta/baixa a la bústia indicant a l'encapçalament - CORRECCIÓ SERVEIS
- Recordem que el correu de l'Ampa NO és per tramitar altes o baixes de serveis, sinó un canal informatiu i de transferència de suggeriments, aportacions, queixes, reclamacions (entre ampa-famílies i famílies-ampa)..... Per tant els canvis de serveis fixes s'han de notificar per escrit.
- És MOLT IMPORTANT per la nostra gestió, que si heu fet canvi de domiciliació bancària ens feu arribar per escrit el formulari pertinent (que també adjuntem) degudament emplenat de forma clara i signat. Per tant, tampoc tramitarem canvis de compte corrent bancari per correu electrònic.

EXTRAESCOLARS
- Durant aquest curs NO oferirem activitats extraescolars de la forma com s'havia fet fins ara. Hi haurà l'opció que els infants gaudeixin d'altres activitats (fora horari escolar i dintre horari de serveis Ampa al migdia de 12-15h).... us n'informarem durant la pròxima Assamblea. Si que podreu consultar les llistes de piscina que s'ofereix a través d'Espaigua, al panell informatiu de l'Ampa (Aquelles famílies que no hi estiguin inscrites i en tinguin interès s'hauràn d'adreçar directament a les seves instal·lacions per valorar la possibilitat d'inscriure's).
ACOLLIDA MATINAL (CANVIS IMPORTANTS!)
- L'acollida matinal per aquest curs es dividirà en un espai de petits (P3, P4 i P5) a la sala de sempre (entrant per la porteta del sorral) i un espai per als mes grans (1r, 2n i 3r) que s'acolliran al menjador (entrant per la porta principal de ferro de l'escola). Per als mes grans, els haureu d'acompanyar fins al mòdul de menjador, ja que sinó el nen/a es podria quedar sol a dintre el recinte escolar - Les nostres monitores no faran acollida a l'entrada del recinte sinó a dintre del mòdul. Si teniu infants als dos acolliments, NO podreu entrar a la sala dels petits per la porta de l'edifici ja que romandrà tancada (ho haureu de fer com sempre per la porteta del pati del sorral !!).
PREUS
- De moment, hem mantingut els preus com l'any passat, (tot i que els becats esporàdics hauran de comprar també el tiquet al mateix preu que els esporàdics no becats - 6,05 € directament a l'entitat bancaria). El preus dels tiquets esporàdics que es comprin de forma extraordinària a l'escola (tant a la Maria com a direcció) es cobraràn a 7,00€ per menjador i 4,00€ per canguratge, en canvi a entitat bancaria serà de 6,05 € per menjador i de 3,00 € per canguratge com el curs passat.
- Durant aquest curs, el preu de menjador (tant per fixes com esporàdics o becats) pot patir una modificació a l'alça, en funció de les mesures que es preveuen adoptar per part de l'administració. En aquest sentit, les informacions que tenim indiquen que alguns becats d'anys anteriors en poden perdre la condició i alhora tampoc tenim garantides les ajudes del proper curs (recordant que encara ens falta per cobrar una bona part de les partides del curs anterior).
BATES ESCOLARS
Si teniu la necessitat d'obtenir una BATA nova per al pròxim curs, vos podeu adreçar a CA L'ANITA (Carrer Castell - davant la Caixa Penedès). A títol informatiu, cal indicar que aquestes bates tot i no ser un requeriment per al desenvolupament de les activitats a l'escola, si que des de l'AMPA es recomana el seu ús per aquelles activitats, que poden comportar la malmesa de la roba d'ús habitual dels nostres nens i nenes durant els serveis que oferim de canguratge, activitats extraescolars, pati...

El PREU per bata feta i brodada és d'uns 15-20 €. Opcionalment es pot demanar una bossa d'esmorzar-berenar a joc per un preu d'uns 4-5 €. S'haurà de pagar al comptat a la mateixa botiga.

NOM BRODAT: Cal indicar a la botiga el nom del nen/nena a qui correspon la bata. L'identificatiu brodat a la bata anirà amb: NOM (en majúscules) seguit de la primera lletra del cognom (també en majúscules). Exemple: Per Eduard Punset seria: EDUARD P.

BATA MENJADOR: Durant aquest curs com en l'anterior, aquells nens i nenes que facin ús del servei de menjador (tant si són fixes com esporàdics) caldrà que portin una bata d'ús exclusiu per menjador (per qüestions d'higiène) i a ser possible SENSE BOTONS (per facilitar les tasques dels monitors). Aquesta bata de menjador d'ús EXCLUSIU, no es podrà treure al pati o per fer altres activitats. Aquesta bata de menjador, cada família la pot aportar del color o diseny que vulgui, amb mànigues a ser possible (pensem que la tendència dels petits sovint és a fregar-se amb la màniga tot i disposar de tovelló) PERÒ EL MÉS IMPORTANT ÉS QUE SIGUI FÀCIL DE COL·LOCAR I TREURE (tipus velcro o amb coll elàstic pot ser ideal).

AMPLIAREM INFORMACIONS EN LA PROPERA ASSAMBLEA D'AMPA A FINALS D'AQUEST MES DE SETEMBRE.

Esperem un curs carregat d'il·lusió, treball, col·laboració i bones sensacions.

Moltes gràcies per la vostra atenció!!

Agraïrem que en feu la màxima difusió a les altres famílies, tot i que intentarem que la informació arribi a tothom.

La Junta de l'AMPA


4 comentaris:

  1. Em sembla una vergonya que et cobrin un euro mes per comprar tiquets a L'Escola. Perquè nomes es poden comprar a caixa Catalunya al MATI. Jo vaig anar i no mels van voler vendre a la TARDA. La meva proposta seria que hi hagués un dia a la tarda que es puguin comprar a L'Escola sense recàrrec. Penseu una mica amb els pares que treballen de mati.NO comprem els tiquets a la maria per molestar o per comoditat sinó perquè per la tarda no en venen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La raó i decisió en fixar un increment de preu del tiquet comprat a l'escola, es basa en la dedicació, gestió i problemàtica que comporta el diner en metàl·lic al centre i sobretot l'atenció que s'hi ha de dedicar. Val a dir en aquest sentit, que es vol reduir la venda de tiquets a l'escola i prioritzar que es passin per banc, evitant al màxim l'entrada d'efectiu al centre per molts motius. Per tant, no podem deixar d'oferir tiquet a la venda al centre, que per una o altre raó de caràcter extraordinari ho pot requerir. El que ens ha passat el curs passat (i segons el que comenteu no és el vostre cas) és que la comoditat de comprar el tiquet a l'escola s'ha convertit en una excusa per no comprar-lo al banc i per tant ha revertit en una major dedicació per part de centre i junta (la qual cosa no podem assumir).

      Alhora, volem recordar que la compra de tiquet al banc no importa que la realitzi el pare/mare/tutor de l'infant sinó que es pot delegar a un company/a, un altre pare/mare de l'escola o algun familiar que es pugui arribar al banc i per tant creiem que no és excusa que treballem al matí per poder-ne aconseguir al banc (igualment recomanem que es comprin varis tiquets de menjador i canguratge, per poder-los utilitzar durant el curs).

      En tot cas en la pròxima Assamblea ho justificarem i argumentarem més detingudament.

      Moltes gràcies per el vostre comentari.

      Junta de l'AMPA

      Elimina
  2. Solucio demanar sempre favors!!!!estem tips de demanar favors!!! .Tambe podria haber un compte per fer un ingres de tiquets.

    ResponElimina
  3. i com pot ser que hi hagi tanta gent demanant correccions de serveis el primer dia? no sera que ens em fet entre tots plegats un embolic??? si els pares possem peticio de serveis amb antel.lacio pero no en feu cas la cosa no rutlla i arriben les presses, normal.

    ResponElimina

Gràcies per comentar