Breaking News

29 de setembre 2012

IMPORTANT!! CANVIS EN LA FACTURACIÓ DE SERVEIS

Benvolgudes famílies,

En l’assemblea general ordinària celebrada el dia 27 de setembre de 2012 van ser aprovats els següents canvis que afecten al sistema de facturació dels rebuts de l’AMPA a partir d’aquest mes d’octubre:

1- Aquest curs els rebuts es facturaran per anticipat, de manera que el dia 10 de cada mes us facturarem el rebut del mes en curs (per exemple, el 10 d’octubre us facturarem octubre, el 10 de novembre facturarem novembre...) i no com fins ara, que ho feiem per mes vençut (el 10 d’octubre cobràvem setembre...). Per tant, per a la vostra gestió tingueu present aquest canvi.

2- El mes de setembre, com que no vam fer facturació, l’hem distribuït de la següent manera: la quota de soci la facturarem junt amb el rebut d’octubre. La resta de serveis els facturarem de la següent manera:

Les famílies que només tenen un fill a l’escola, facturarem els serveis de setembre el mes de novembre.
Les famílies amb dos fills a l’escola, facturarem la meitat dels serveis de setembre el mes de novembre i l’altra meitat el mes de desembre (consulteu exemples) 

 Si alguna família necessita alguna adaptació a aquest sistema de cobrament, s’ha de posar en contatcte amb l’AMPA com a màxim el dia 2 d’octubre (aquest inclòs) a través del mail (ampaelvinyet@gmail.com) o el telèfon 657.28.80.36, on podeu deixar el vostre missatge i ens posarem en contacte amb vosaltres el més ràpid possible. En cas de no rebre cap petició per part vostra considerem que aquest canvi aprovat s’ajusta a les vostres necessitats.

Us comuniquem també que podreu adquirir, a partir de la setmana vinent, tiquets per a ús esporàdic de menjador i canguratge els dilluns entre les 17:15 i les 17:45 al menjador de l’escola al mateix preu que a l’entitat bancària.
 
Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.
 
Atentament,

La Junta de l’AMPA

EXEMPLE 1 PRORRATEIG QUOTA DE SETEMBRE:

Família que té un fill a l’escola que utilitza acollida matinal i menjador. La quota de setembre seria: 
 
Quota de soci: 21,50 eur..
Acollida matinal mes de setembre: 3 eur.
Menjador: 59,80 eur.
 
La facturació pendent d’aquest mes de setembre per aquesta família quedarà de la següent manera:
 
Mes d’octubre: facturació de tots els serveis de l’octubre + quota de soci (21,50 eur)
Mes de novembre: facturació de tots els serveis de novembre + 3 eur. acollida de setembre + 59,80 eur. menjador de setembre
 
EXEMPLE 2 PRORRATEIG QUOTA DE SETEMBRE:
 
Família que té dos fills a l’escola que utilitzen canguratge 1 hora i menjador. La quota de setembre seria: 
 
Quota de soci: 21,50 eur. + 5,50 eur.
Canguratge 1 hora mes de setembre: 9 eur. + 8,10 eur.
Menjador: 59,80 eur. + 59,80 eur. 
 
La facturació pendent d’aquest mes de setembre per aquesta família quedarà de la següent manera:
 
Mes d’octubre: facturació de tots els serveis de l’octubre + quotes de soci (21,50 + 5,50)
Mes de novembre: facturació de tots els serveis de novembre + 9. eur canguratge 1 fill de setembre + 59,80 eur. menjador 1 fill de setembre
Mes de desembre: facturació de tots els serveis de desembre + 8,10 eur. canguratge 2n fill de setembre + 59,80 eur. menjador 2n fill de setembre.
 

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar