Breaking News

18 de setembre 2012

HEM ENGEGAT UN NOU CURS...

... I JA SERÀ EL SISÈ ANY DE L'ESCOLA!!
 
Anem creixent i amb el mateix espai que l'any anterior, tenim una classe més.
Amb una mica d'imaginació, ganes, organització i col·laboració per part de tots i totes segur que trobarem recursos per estar-hi d'allò més còmodes. Ganes no ens en falten.
 
Ja tenim a l'escola una nova fornada de vinyetaires que han començat P3 amb molta il·lusió i ganes de conèixer i passar-s'ho bé, i han tornat els "veterans" que han trobat molt i molt a faltar els companys de classe. 
 
La setmana passada l'equip docent ja va convocar les noves famílies de P3 per tal de conèixer les dinàmiques de l'escola i avui dijous 18, a les 17:15h, estan convocades les famílies de P4 i P5 a l'espai de música; dimarts vinent, dia 25, a les 21:00h hi haurà la reunió per a les famílies del grup de mitjans a l'espai de psicomotricitat, no us despisteu!
 
Convé recordar també que el dilluns 24 a les 15:00h es farà la foto de grup per a l'agenda dels infants, per tant cal que hi sigueu tots!! 
 
Per part de l'AMPA, us recordem que s'ha convocat la reunió de l'assemblea general de socis el proper dijous 27 de setembre, a les 21:15h, al mòdul de menjador de l'escola.
 
Molt bon inici de curs a tots i totes!!
 
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar