Breaking News

07 de desembre 2011

IX PREMIS "EL CAC A L'ESCOLA" · Consell de l'Audiovisual de Catalunya


Ja s'han convocat els IX Premis "El CAC a l'escola", del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, on poden participar l'alumnat de centres educatius d'educació infantil-segon cicle, primària, secundària obligatòria i postobligatòria (batxillerat i cicles formatius de grau mitjà) públics i privats de Catalunya.

Els premis volen fomentar una lectura crítica davant dels mitjans audiovisuals i consisteixen en una dotació econòmica de 2.000 euros per al primer premi, 1.500 euros per al segon premi i 1.000 euros per al tercer, en totes les categories; en total s'atorgaran 15 premis.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 15 de març de 2012, i els treballs han d'estar relacionats amb la incorporació de l'educació en comunicació audiovisual en el currículum. Els guardons tenen l'objectiu de fomentar una lectura crítica i creativa dels mitjans audiovisuals entre els infants i els adolescents.

En edicions anteriors s'han premiat treballs que parlen de la publicitat, del model d'immersió lingüístics, de la immigració, etc. Per veure aquests i altres treballs premiats, consulteu aquesta pàgina.

Les bases del premi i el model d'instància les trobareu aquí. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar