Breaking News

17 de novembre 2011

ELS NOSTRES P4 TORTUGUES SE'N VAN D'EXCURSIÓ AL C.R.A.R.C.

Les nostres Tortugues, per tal d'aprofundir més en el tema que dóna nom al seu grup i al projecte que estan treballant, avui han anat de visita al C.R.A.R.C.

Què és el C.R.A.R.C.?
És una institució dedicada a la rehabilitació de fauna silvestre amb la finalitat de retornar-la al seu hàbitat natural, promoure la recerca científica i l’educació ambiental.

El Centre esmerça esforços en la gestió de rèptils i amfibis autòctons. Diferents espècies de quelonis, sauris i ofidis reben atenció a les seves dependències. Alguns són objecte de projectes específics, com la tortuga mediterrània, reintroduïda al Parc Natural del Garraf o de la Serra de Montsant dins un pla general que coordina la Generalitat de Catalunya.

La divulgació mediambiental es un dels màxims exponents de l’activitat diària del CRARC, atenent diàriament a escoles, esplais i grups que volen aprendre sobre el fabulós món dels rèptils i amfibis.

L'Ajuntament de Masquefa impulsa des de 1985 la gestió de la fauna i el patrimoni natural de la vila. Aquesta iniciativa va desencadenar la creació l'any 1992 de l'únic centre de recuperació de fauna salvatge de l'Estat especialitzat en amfibis i rèptils: el C.R.A.R.C.

La pàgina web d'aquest centre posa a disposició de tothom material específic per a nens i nenes que pot ser del vostre interès:

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar