Breaking News

27 d’octubre 2011

L'AJUNTAMENT CONVOCA ELS CONCURSOS DE NADAL

La regidoria de Cultura de Solsona ha convocat els concursos vinculats a les festes de Nadal d'enguany, oberts a tothom, ciutadans (grans i petits) a títol particular, entitats i escoles. Animeu els vostres fills i filles a participar-hi!


Postal guanyadora Nadal 2010.
 Ajuntament de Solsona

El Concurs de Postals de Nadal arriba aquest any a la novena edició i servirà per escollir la il·lustració de la nadala que enviarà l’Ajuntament i la portada del programa d’actes nadalencs que es farà arribar als domicilis de la ciutat. La temàtica ha de centrar-se en les festes nadalenques i la tècnica és lliure, tot i que les mides han d’ajustar-se a 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical. Les dades de l’autor s’han d’adjuntar en un sobre tancat. El termini d’admissió de propostes es tancarà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament el 18 de novembre a la 1 del migdia. L’obra guanyadora serà premiada amb 150 euros, que es lliuraran en un acte públic el 6 de gener a les 7 de la tarda a la sala de plens del consistori.    

El Concurs de Pessebres repartirà deu premis de 60 euros cadascun. Com sempre, hi ha la modalitat clàssica i la moderna. Les persones o entitats interessades a participar-hi han d’inscriure’s a l’OAC entre el 15 de novembre i el 12 de desembre. Els pessebres participants s’hauran d’exposar al públic entre els dies 20 de desembre i 6 de gener, i com a mínim hauran de ser visibles de 6 de la tarda a 9 del vespre. Els premis també s’entregaran el dia de Reis a les 7 de la tarda. Les bases completes de tots dos concursos nadalencs es poden descarregar en PDF aquí: www.ajsolsona.cat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar