Breaking News

22 de setembre 2011

SETMANA ESPECIAL DE LA VINYA: del 26-30 de setembre EL DIA 28 LES CLASSES AL CARRER

La setmana vinent és la primera Setmana Especial del curs que acabem d'encetar, dedicada aquest any a LA VINYA.

El bloc de l'Escola ens informa de tota la programació d'aquesta setmana, amb múltiples activitats: tallers, verema, visita a la Font dels Frares..., aprofitant el dimecres 28 també per reivindicar la construcció de la nostra escola.

A l'entrada de l'escola hi ha una graella per apuntar-se a col·laborar amb els tallers, juntament amb el professorat, del dilluns i dimarts, i el dimecres per acompanyar-los durant la jornada al camp de la Cabana del Màrtir.

El dimecres 28 de setembre l'escola el Vinyet es traslladarà al camp de la cabana del Màrtir per fer les classes al carrer. Els infants passaran el dia al camp i a les 4:00 de la tarda hissaran la bandera de la nostra escola tot cantant la cançó del Vinyet.

Es necessita la col·laboració de famílies amb furgonetes per ajudar a fer el trasllat del material necessari (taulers, cavallets, cadires...) al camp, a partir de les 8:00 del matí. Qui hi vulgui i pugui col·laborar, cal que s'adreci directament a l'equip directiu de l'escola per organitzar-ho.

Aprofitem per recordar-vos que els serveis de canguratge del matí i de la tarda seran els habituals, tots els dies.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar