Breaking News

23 de setembre 2011

DIMECRES 28 DE SETEMBRE: TOTS A LA CABANA DEL MÀRTIR PER L'ESCOLA NOVA!


Famílies, amics, parents, coneguts, companys, ... dimecres 28 teniu una cita a les 4 de la tarda a la Cabana del Màrtir per fer costat a tota a comunitat educativa del Vinyet, en l'acte que es durà terme reivindicant la construcció de la nova escola!!

Durant tot el dia, l'activitat de l'Escola el Vinyet es traslladarà al camp de la Cabana del Màrtir, realitzant totes les classes i activitats al carrer.

ANOTEU-HO A L'AGENDA! A les 16:00h es realitzarà l'acte simbòlic d'hissar una nova bandera de l'escola, tot cantant la cançó del Vinyet, on també hi són convidats els mitjans de comunicació.

Cal fer-ne ressò, i la màxima difusió, per continuar lluitant i fer realitat l'escola nova!!

Per a la resta de la jornada, aquí us deixem informació d'utilitat per a les famílies:
8.45h-9.00h: Tots les famílies que facis ús del Servei d’acollida matinal, podran portar com cada dia els infants a l’escola. A les 9.00h els infants seran acompanyats a la cabana del Màrtir per les mestres.Els infants de P3, es quedaran a l’escola amb les seves tutores.

9.00h: Les famílies han de portar els infants a la Cabana del Màrtir.

12.00h-13.00h: Degut a que traslladem tota l’activitat de l’escola a la Cabana del Màrtir, els monitors de l’AMPA, amb l’excepció del monitor responsable dels infants de P3, seran allà. Les úniques famílies que podran recollir els seus infants a les 12.00h o a les 13.00h, seran les de P3, com cada dia a l’escola.

MENJADOR: Els infants de P3, són els únics que faran ús del servei de menjador. La resta dels infants dinaran a la Cabana, amb dinar portat de casa. Tots aquells que siguin fixes de menjador no se’ls cobrarà el servei, considerant la jornada de la mateixa manera que aquells dies que marxen d’excursió.

16.00h: Es convida a totes les famílies, parents i amics a la Cabana del Màrtir, on es farà la cantada de la cançó del Vinyet i la pujada de la bandera.

17.00h: Tots els infants es recolliran a la Cabana del Màrtir.

17.00h-18.00h: Els que facin ús del servei de canguratge els acompanyaran a l’escola, on berenaran (cal portar-lo a la motxilla, si és el cas) i se’ls podrà recollir a l'edifici de l'escola, com cada dia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar