Breaking News

02 d’agost 2011

ENS COL·LOQUEN UN ALTRE MÒDUL PER A LES CLASSES DE SEGON

 El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya està instal·lant un altre mòdul prefabricat, que es limita a l'espai imprescindible per a dues aules, a les instal·lacions provisionals de l'Escola El Vinyet, i que ve a afegir-se als que ja hi ha instal·lats per a les aules de P5, Primer i Menjador. 

L'Escola El Vinyet va iniciar les seves activitats el curs 2007-2008 de manera provisional a les instal.lacions de la CISSA, a l'espera de l'execució de les obres d'urbanització de l'espai de la Cabana del Màrtir i la construcció de l'edifici definitiu de l'escola.

Des d'aleshores tota la comunitat de l'Escola el Vinyet, famílies, docents, monitors i tots aquells que ens han fet costat, hem estat reivindicant el nostre dret a disposar d'una escola digna per als nostres fills. Malgrat tot, a data d'avui, no es plantegen solucions ni se'ns dóna cap previsió per al futur.
Fotografies: Nació Solsona

9 comentaris:

  1. Animeu-vos a fer-hi comentaris !

    http://www.naciodigital.cat/naciosolsona/noticia/1374/afegeix/nou/modul/escola/vinyet

    ResponElimina
  2. Reproduïm aquí els comentaris deixats al Nació Solsona:

    ResponElimina
  3. I un altre.... mòdul
    Pare indignat, 02/08/2011 a les 15:51
    Com a pare de dos alumnes d'aquesta escola, començo a estar bastant emprenyat amb el polítics de torn, tant a nivell de la Generalitat, com municipal (els d'ara i els d'abans), que només saben posar-se a la boca bones i esperançadores paraules durant les campanyes electorals i prometen que la nova escola serà una realitat molt aviat, que la urbanització del carrer està a punt de començar, etc... però quan s'acaba la campanya electoral, desapareixen tots, tant els que manen, com els de l'oposició.
    Com que ja no els és rendible parlar-ne se n'obliden ràpidament, mentre els nostres fills ténen un dèficit molt important de qualitat del seu ensenyament degut a la falta d'una escola que tingui els mínims acceptables.
    A tots els polítics, els pregaria que recordèssin les promeses fetes abans de les últimes eleccions.

    ResponElimina
  4. Anem pensant en l'institut
    Mare de la primera promoció, 02/08/2011 a les 21:14
    Recordo que algu va dir en les primeres reunions d'aquells pares que vam començar el curs 2007-08 amb tota la il·lusió que ens hauriem d'anar preocupant per l'institut dels nostres fills i filles. Exagerat li vam dir... Vés que no tingui tota la raó. Veient que la nostra escola sembla invisible per a la societat solsonina potser la problemàtica de l'institut si que aconseguirà moure més gent ja que afectarà a totes les escoles. Estic decebuda i trista de pensar que acabarem primària enllaunats com a sardines, sense gimnàs, sense biblioteca, sense pati...

    ResponElimina
  5. Juguem a passar la pilota
    Alumne del Vinyet, 03/08/2011 a les 00:01
    Vaig començar a l'escola del vinyet quan tenia tres anys. A la meva família estavem tots molt contents perquè teniem el repte i la ilusió de iniciar un llarg camí en un gran projecte nou per tots. De seguida vaig fer amics i els cursos m'han passat volant. El curs que vé ja faré segon, he passat quatre anys al vinyet... l'any que vé en compliré set !
    Ara però me n'he adonat d'una cosa... cada any que passa el pati es fa mes petit, perquè les nostres classes ocupen l'espai on jugavem a pilota.
    He preguntat a casa que passa amb la meva escola... Els hi ha quedat una cara extranya i penso que ells tampoc ho saben. Jo penso que els senyors amb corbata que manen, ens han de fer una escola nova però com que estan molt ocupats jugant a passar-se la pilota l'un a l'altre, no tenen temps per parlar-ne... al final seran mes trapelles que nosaltres.
    Tot i així ja els hi he dit a casa meva que no es preocupin, perquè quan ja no hi capiguem, aquests senyors hauran de guardar la pilota i començar a fer-nos l'escola nova.

    ResponElimina
  6. I tercer.... a on?
    Mare decebuda, 03/08/2011 a les 19:19
    Realment és ben trista la nostra història. Tota la il.lusió i empenta amb la que vam començar el curs 2007-2008 s'ha anat transformant, cada dia més, amb desgana, desil.lusió i "mal viure".
    Llegeixo aquesta notícia i sento un buit enorme. Si, molt bé, aquest any els de segon tindràn un lloc i l'any que ve, què passarà??? On posarem tots aquests nens/es??? Estem cansats ja de tantes històries,reunions,bones paraules....estem parlant del futur dels nostres fills/es!
    Polítics....canya d'una vegada!!!! Volem fets i no tantes paraules que ja n'hem sentit prou.

    ResponElimina
  7. que farem?
    uns pares decebuts, 03/08/2011 a les 22:37
    EStem molt preocupats pel futur del nou edifici de la nostra escola, amb moduls no hi cabem cap altre curs, que farem el setembre del 2012? Srs polítics del departament d'ensenyament,que penseu fer? a qui passarem la pilota? COMENÇA A SER HORA DE RESPOSTES!, QUI ENS EN POT DONAR?,

    ResponElimina
  8. Ja n'hi ha prou!!!
    Eric Castel, 05/08/2011 a les 12:05
    Fins que no en fem una de grossa no ens faran cas!!! Indignem-nos!!! Tallem la C-55 un diumenge, o no deixem entar als polítics a l'Ajuntament, ocupem la Catedral (que s'impliqui el bisbe), una caçolada davant ca l'alcalde cada nit... el què sigui!!!
    La unió fa la força!!!

    ResponElimina
  9. Eric castel, una mica de ;))
    No n'hi ha prou, en volem més!!
    No m'indigno perque no sòc digne!!
    No molesto per no ser molest!!
    Ep, la casola per fer cargols!!
    Company, la gana fa la força!!
    Salut

    ResponElimina

Gràcies per comentar