Breaking News

16 de juliol 2011

INFORMACIÓ CURS 2011-2012: BATES I MENJADOR

Famílies, comencem a preparar el nou curs!


Tots aquells que tingueu la necessitat d'obtenir una BATA nova per al pròxim curs, podeu adreçar-vos a CA L'ANITA (Carrer Castell - davant la Caixa del Penedès). A títol informatiu, us indiquem que aquestes bates, tot i no ser un requeriment per al desenvolupament de les activitats a l'escola, si que des de l'AMPA recomanem el seu ús per aquelles activitats que poden comportar malmetre la roba d'ús habitual dels nostres nens i nenes a l'escola, activitats extraescolars, pati, etc...

El PREU per bata feta i brodada és d'uns 16 €. Opcionalment es pot demanar una bossa d'esmorzar-berenar a joc per un preu d'uns 4 €. S'haurà de pagar al comptat a la mateixa botiga.

DATA LÍMIT: Podeu demanar la bata fins al pròxim 15 d'AGOST. En cas que alguna família no l'hagi demanat durant aquest mes que resta, no es pot garantir que es tingui la bata enllestida pel dia d'inici del curs vinent.

NOM BRODAT: Cal indicar a la botiga el nom del nen/nena a qui correspon la bata. L'identificatiu brodat a la bata anirà amb: NOM (en majúscules) seguit de la primera lletra del cognom (també en majúscules). Exemple: Per Andreu Buenafuente sería: ANDREU B.

BATA MENJADOR: A partir del curs vinent, aquells nens i nenes que facin ús del servei de menjador (tant si són fixes com esporàdics) caldrà que portin una bata d'ús exclusiu per menjador (per qüestions d'higiène) i preferiblement sense botons, per facilitar les tasques dels monitors. Aquesta bata de menjador d'ús EXCLUSIU, no es podrà treure al pati o per fer altres activitats. Aquesta bata de menjador, cada família la pot aportar del color o disseny que vulgui, amb mànigues a ser possible (pensem que la tendència dels petits sovint és a fregar-se amb la màniga tot i disposar de tovalló) PERÒ EL MÉS IMPORTANT ÉS QUE SIGUI FÀCIL DE COL·LOCAR I TREURE (tipus velcro o amb coll elàstic pot ser ideal).

Continuarem informant...

1 comentari:

Gràcies per comentar