Breaking News

21 de juliol 2011

ENSENYAMENT "PRIORITZA" MÉS ESCOLES...



Mòdul prefabricat tipus
El departament d'Ensenyament ha promès a l'Ajuntament de Llívia que la nova escola que necessita el poble tindrà la catalogació de prioritària, tal i com publica avui el diari REGIO7
Ja fa més d'un any que a nosaltres ens van dir que l'Escola El Vinyet també era prioritària per al Departament i hores d'ara estem igual... o pitjor. 

Què deu voler dir per al Departament prioritzar una escola? En el nostre cas, en tot aquest temps ni tan sols hem pogut obtenir un calendari, ni una previsió, de quan podrem tenir la nostra escola. Per no tenir, no tenim ni projecte d'obres de l'escola mentre hem anat veient com altres escoles creades més tard que la nostra, l'any 2007, estan un pas o dos per davant.
No cal buscar gaire per trobar altres escoles "prioritàries", que es troben aturades igual que la nostra, el que ens fa preguntar-nos si tot plegat es tracta d'un títol honorífic que únicament serveix per a calmar els ànims de les escoles "afectades" de manera temporal.

Esperem de tot cor que l'escola de Llívia tiri endavant el més aviat possible, igual que el CEIP Llums del Nord de Puigcerdà,  el CEIP Sa Forcanera de Blanes, el CEIP d'Almenar, i tantes altres...



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar