Breaking News

01 de juny 2011

EL CURS ESCOLAR COMENÇARÀ FINALMENT EL 12 DE SETEMBRE

ANUNCI DE LA CONSELLERA RIGAU

El curs escolar 2011-2012 a Catalunya començarà el pròxim 12 de setembre i els centres tindran cinc dies de lliure disposició, que es podran compactar en una mateixa setmana si demanen autorització per fer-ho, segons ha informat la consellera d'Ensenyament Irene Rigau.

La dirigent ha presidit aquesta tarda la reunió del Consell Escolar de Catalunya, que ha aprovat per 28 vots a favor, 9 en contra i 7 en blanc, el dictamen de la comissió de programació educativa de la conselleria, que ha establert el calendari escolar el pròxim curs.

Entre altres novetats, Rigau ha explicat que l'horari escolar serà de jornada partida de les 9.00 a les 16.30 hores per a primària i l'ESO, encara que els centres tindran autonomia per decidir acabar a les 17.00 hores.

El pròxim curs s'acabarà el 22 de juny, però els professors treballaran fins al 2 de juliol, en lloc del dia 7 en què ho faran aquest any. Segons la consellera, el calendari escolar ha rebut un suport majoritari del Consell Escolar de Catalunya i ha assegurat que el seu objectiu és "centrar el debat en la lluita contra el fracàs escolar i no en horaris i calendaris".

El calendari escolar fixa els 175 dies lectius preceptius, distribuïts en tres períodes de vacances, Nadal, Setmana Santa i estiu.

Els horaris de primària seran de matí i tarda, a l'ESO hi haurà dues tardes lectives, en el Batxillerat l'horari preferent serà de matí i en la Formació Professional, jornada intensiva bé de matí o bé de tarda.

Què en penseu?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar