Breaking News

17 de juny 2011

COMUNICAT DE PREMSA DE LA FAPAC SOBRE LA MOCIÓ DEL PARLAMENT





Comunicat de premsa
La FaPaC fa una crida a la responsabilitat del Govern per acatar la moció del Parlament i mantenir la sisena hora a totes les escoles públiques
La FaPaC celebra la decisió del Parlament de Catalunya de demanar al Govern de la Generalitat el manteniment de la sisena hora a totes les escoles públiques durant el curs vinent.

La FaPaC reclama al Govern de la Generalitat acatar el mandat del Parlament per ser la veu de la sobirania popular i fa una crida a la responsabilitat de la conselleria d'Ensenyament per tal de fer realitat l'ofensiva contra el fracàs escolar que de ben segur s'assolirà amb la continuïtat de la sisena hora.

En aquest sentit, la FaPaC, com ha fet sempre, mostra la seva disposició a continuar col·laborant per sumar, multiplicar i construir en l'educació dels nostres fills i filles, una aposta estratègica que, ara més que mai, exigeix caminar en una mateixa direcció.

La FaPaC continuarà en la seva línia defensant l'equitat en el sistema educatiu. La federació manté activa la seva campanya web “La sisena hora, també a la pública” que ja suma més 1.700 adhesions d'AMPA, particulars i entitats al manifest en defensa d'aquesta mesura fruit del Pacte Nacional per l'Educació.

La FaPaC és la federació més gran del teixit associatiu català amb 2.040 AMPA federades que representen aproximadament el 93% d'escoles públiques i el 45% d'instituts públics de Catalunya. La federació aplega més de 350.000 famílies.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar