Breaking News

19 de maig 2011

ENSENYAMENT VEU PRIORITÀRIA L'ESCOLA DE PUIGCERDÀ

El Govern es compromet a fer l'obra en aquesta legislatura però no assegura que sigui institut

FOTO: REGIÓ 7

 La construcció de l'escola Llums del Nord de Puigcerdà, que el mes passat estava ajornada sense data als despatxos de la Generalitat ha passat a ser un projecte prioritari. L'Ajuntament ha rebut una carta de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, datada divendres passat, en la qual es compromet a executar el projecte en l'actual legislatura.

La consellera explica en la carta que "com a continuació de l'escrit que us vaig trametre el dia 7 d'abril [...], el departament d'Ensenyament ja ha valorat la planificació d'actuacions sobre construccions escolars en diversos territoris i considera prioritària la construcció del projecte de l'escola Llums del Nord de Puigcerdà". La màxima responsable del sistema educatiu nacional també admet que el projecte es veurà condicionat per les "disponibilitats pressupostàries", però remarca que "el departament es compromet a prioritzar l'inici de les obres dintre del període de l'actual legislatura perquè l'escola Llums del Nord sigui una realitat aquest mandat".
La consellera introdueix l'opinió que el centre no sigui la fórmula institut-escola. En aquesta carta, Irene Rigau apunta que "si s'escau i es veu necessari" podrà créixer i esdevenir institut-escola. El Govern ha reconegut que a pesar que el projecte "no tenia la garantia pressupostària suficient" el projecte "segueix els tràmits habituals".

Enllaç a REGIÓ 7





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar