Breaking News

14 d’abril 2011

LA VISITA AL SÍNDIC ALS MITJANS!!

Font:
Foto: R. Estany
Amb una concentració "festiva", com han definit els organitzadors, pares i mares, acompanyats dels seus petits fills, han fet sentir la seva reclamació per desencallar la construcció de l'esperada escola del Vinyet de Solsona. Amb una pancarta demananant la nova escola, amb xiulets i cantant cançons reivindicatives, els manifestants s'han assegut al terra davant mateix del Casal de Cultura, on dimecres tenia instal.lada l'oficina el Síndic de Greuges, Rafael Ribó.

Foto: R. Estany
A la reunió extraordinària de pares, convocada per la Comissió d'Obres del Consell Escolar, del passat dijous 7 d'abril, es va exposar l'estat actual de les gestions que s'han dut a terme per tal d'aconseguir la nova escola i es va a apuntar que caldria aprofitar aquesta visita per presentar-li una queixa en el sentit que ja fa massa temps que estan esperant i que no disposen de cap calendari previst per a la construcció de l'escola per part de les administracions competents.
 
Foto: R. Estany
Actualment, i de manera provisional, l'escola El Vinyet és al carrer Pedraforca, i els 146 alumnes es reparteixen entre un edifici remodelat (P-3 i P-4) i les cargoleres instal·lades al costat (P-5) i les classes de primer curs de primària.

Segons Daniel Villero, representant dels pares a la comissió d'obres de la Junta Escolar, han estat molt ben atesos per una tècnica del Síndic, que amablement, ha reconegut la injustícia de la situació, i que els ajudarien en tot el que poguessin, atesa la situació excepcional pel retard d'unes obres que s'esperen des de fa 4 anys.

Enllaç a : REGIÓ 7


1 comentari:

  1. Moltes gràcies a tots els que heu participat en la concentració per anar a veure el Síndic! Treballant junts ho aconseguirem!

    ResponElimina

Gràcies per comentar