Breaking News

18 d’abril 2011

ALTRES ESCOLES EN BARRACOTS: CARTA AL DIRECTOR

CINC ANYS EN BARRACÓ
Diumenge, 17 de abril del 2011 
(AMPA i equip docent de l'institut escola El Calderí. Caldes de Montbui)

L'escola El Calderí, de Caldes de Montbui, va iniciar la seva activitat el 12 de setembre del 2006. Enguany hem iniciat el cinquè curs en barracons, que donen cabuda a 250 alumnes des de P-3 fins a sisè de primària. El 3 de novembre del 2010 es va adjudicar definitivament la redacció del projecte per a la construcció del nou edifici de l'institut escola El Calderí. La previsió és que el centre estigui acabat per al 2013.

Demanem als responsables del Departament d'Ensenyament que ens responguin aquestes preguntes: ¿És just el que els està mancant a aquests nens? ¿Aquesta situació d'espais indignes l'han de patir els nens durant tants anys d'escolaritat? ¿La situació no és prou alarmant per no donar prioritat a la construcció del nou institut? ¿Hi ha excuses que encara puguin endarrerir més la construcció del nou edifici?
Els mestres, pares i alumnes d'aquest col·legi estem cansats de tantes mentides i no acceptarem ni un sol dia de retard de l'entrada en funcionament del nou edifici d'El Calderí.

Enllaç a EL PERIÓDICO

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar