Breaking News

23 de març 2011

RECURSOS DIGITALS PER ENSENYAR, APRENDRE I TREBALLAR

L'equip directiu de l'escola ens ha fet arribar un enllaç molt interessant, on hi podeu trobar un recull de recursos digitals per als infants, classificats per cicles.

Us en fem cinc cèntims:
La pàgina neix a la Zer l'Eral (Lleida). Creada i coordinada pel seu director Pep Borràs Carles que consta, juntament amb la coordinadora d'informàtica de la Zer, Gesamina Vallés, com a a propietaris de la pàgina.
Tots els mestres de la Zer estan repartits en seminaris de treball i tenen adjudicats capítols de la pàgina que es comprometen a implementar i/o revisar.
La idea és la creació d'un portal pedagògic útil i àgil on els alumnes trobin recursos digitals per aprendre i practicar aspectes concrets del currículum de forma intuïtiva, ràpida i fàcil..
El portal es nodreix d'aportacions de fonts molt diverses, i els continguts són recursos per treballar directament a l'ordinador. Cada link s'orienta amb una captura i una petita explicació orientativa.
Aquest enllaç que us deixem a continuació, el deixarem de forma permanent a l'apartat de "Contes, Jocs i Webs d'interès" del bloc, per a que hi pugueu enllaçar sempre que vulgueu.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar