Breaking News

04 de març 2011

LES COMISSIONS DEL CONSELL ESCOLAR

Ens fem ressó de l'article publicat al bloc de l'escola al respecte de les comissions creades pel Consell Escolar del centre:
Les comissions de treball estan formades per representants dels pares i mares membres del consell escolar, per pares/mares a títol individual, mestres membres del Consell Escolar, mestres del centre, un representant/a de l’AMPA i de l’administració local, i tenen l’objectiu comú d’impulsar i consensuar determinades intervencions en funció dels objectius inicialment predefinits en el moment de la seva creació.
Les comissions deriven directament del consell escolar, que és el màxim òrgan de govern, i són consultives i vinculants.

Aquesta metodologia de treball propicia que les decisions que afectin directament a l’àmbit de treball de les diferents comissions correspondran únicament i exclusivament al Consell Escolar.

Per aquest motiu us informem que per qualsevol proposta i/o inquietud us podeu dirigir o bé per correu electrònic: ceipelvinyet@xtec.cat o presencialment a l’escola.

La composició i les funcions de les comissions són les següents:

Comissió de menjador
Formada per: M. Teresa Arderiu, Mercè Codina, Neus Ramellat i Gemma Ribalta
Objectius: Vetllar pel funcionament d’aquest servei. Modificar els documents existents, si s’escau.

“Farà la primera trobada en tornar de la setmana blanca“

Comissió d’aprenentatge
Formada per: Anna Vázquez, Raquel Tarrés, Josep Setó, Sergi Vázquez, Olga Viladrich i Magda Pla
Objectius: Trobar moments per dialogar, conversar i créixer com a comunitat. Donar a conèixer la línia d’escola: què aprenen i com aprenen. Proposar al claustre temes, experiències i activitats escolars.

“Es trobarà aquesta setmana“

Comissió compartim moments
Formada per: Naïr Marco, Olga Solà, Tate Colilles i Esteve Sances
Objectius: Establir criteris comuns per possibles col·laboracions en les diferents activitats, tot respectant la manera de fer de l’escola: que tothom sàpiga què ha de fer i com. Fer propostes d’altres moments en els quals els pares puguin participar a l’escola.

“Va fer la primera trobada el passat dimecres 23 per organitzar la setmana de la cultura”

Comissió de festes
Formada per: Mònica Casamiquela, Anna Ginestà, Sergi Vázquez i Esteve Sances,
Objectius: Organitzar festes i celebracions per cohesionar tota la comunitat.

“Encara no s’ha trobat“

Comissió d’obres
Formada per: Valle Collado,Laia Colell, Judit Gisbert, Dani Villero, Encarna Tarifa
Objectius: Fer el seguiment dels diferents passos a seguir per la construcció del futur edifici. Preocupar-se pels trets de sostenibilitat que volem que tingui aquest edifici.

“El passat 17 de febrer van fer la primera trobada amb la intenció de pensar actuacions davant les declaracions de la consellera sobre l’aturada de la construcció de noves escoles. Estan a l’espera d’una resposta per part de la Delegació a l’Ajuntament”

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar