Breaking News

12 de desembre 2010

AVUI HA ESTAT UN GRAN DIA! XOCOLATADA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3

En primer lloc, dir-vos MOOOOLTES GRÀCIES A TOTS per venir avui a la xocolatada solidària que hem organitzat l'Ampa de l'escola El Vinyet!!! Ha estat tot un èxit!
Un centenar de persones i personetes heu contribuït a que avui hagi estat un gran matí, on hem esmorzat plegats, hem après moltes coses amb el doctor Campus i hem jugat una bona estona amb la gimcana solidària.
Hem començat la jornada amb la xerrada que ens ha preparat el doctor Campus sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, on hem après que passa i quines conseqüències tenen aquest tipus de lesions. També ens ha explicat quines mesures estan a les nostres mans per a prendre precaucions quan fem esport, anem amb cotxe o moto, o quan estem treballant, de manera amena, participativa, i sobretot entenedora per als nostres nens i nenes. Moltíssimes gràcies doctor Campus per la teva col·laboració i pel treball de preparació de la xerrada d'avui!

Presentació

Xerrada Dr. Campus



 









Després hem esmorzat tots junts al mòdul de menjador de l'escola, xocolata desfeta i coca, que ha fet les delícies dels més petits, i dels grans també.
Feia goig aquell menjador amb les mares, els pares, els nens..., ple a vessar.

Repartint xocolata

Esmorzant













I amb les piles carregades hem començat la gran gimcana, amb 6 equips de nens i nenes distribuïts més o menys per edat i un fantàstic equip de pares disposats a passar per les mateixes proves que els seus fills. Cal agraïr-vos molt la bona predisposició que heu tingut a participar en tot allò que us hem proposat.

Grup de primer
Fent els grups











Hem pintat amb la boca, hem fet un circuit a cegues, hem treballat els sentits del tacte i l'olfacte, hem jugat a bàsquet asseguts, hem fet gols sense veure-hi, hem fet l'entrepà i hem penjat la roba amb una una sola mà, hem jugat al memory només amb el tacte... i així fins a deu proves, on hem hagut de fer les coses amb alguna dificultat afegida, tant els grans com els petits, i ens en hem sortit prou bé.


Bàsquet asseguts

Fent servir el tacte

Circuit a cegues 
Fotografies: Eva Casals

Estenent amb una mà

Pintant amb la boca

Jugant després de la gimcana
































Posar-nos a prova ens demostra que amb una mica d'esforç res és impossible. I com a mostra només cal veure com els nostres nens més petits han passat totes les proves amb èxit, potser han tardat més, però les han fet i això és tot un mèrit.

Per acabar, dir-vos que hem aconseguit recollir 375,55 € per a La Marató de TV3, només en un sol matí! Deixarem la guardiola tota la setmana, per a qui vulgui fer les seves aportacions, a la porta de l'escola.
Us informarem del total recollit, del qual ens hem de sentir orgullosos.

Moltes gràcies a tots i totes!!

1 comentari:

Gràcies per comentar