Breaking News

25 de novembre 2010

L'AMPA AMB LA MARATÓ DE TV3

Aquest any, per acabar el primer trimestre del curs, hem pensat que, alhora que ens trobem tots per celebrar una de les nostres festes, seria molt gratificant posar el nostre petit granet de sorra en una iniciativa solidària com és LA MARATÓ de TV3, aquest any destinada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

L’AMPA Escola El Vinyet de Solsona vol organitzar un seguit d’activitats  de sensibilització i conscienciació dins del marc de la Marató de TV3, adreçades als socis i sòcies de L’AMPA, a la comunitat educativa i a la societat civil en general.

Es preveu dur a terme una xocolatada solidària i una gimcama, el diumenge 12 de desembre al matí, que compaginarà els jocs tradicionals amb diferents proves en les quals hi podran participar tots els nens i nenes, acompanyats dels seus respectius pares, mares i familiars. Per superar les proves caldrà superar alguns obstacles associats a la seva execució,  per tal de conscienciar els més petits de les dificultats que moltes persones pateixen en el seu dia a dia i de les que moltes vegades no en som conscients. Els objectius que es volen assolir són la interacció, la participació, la solidaritat, la conscienciació  i el compromís civicosocial vers una iniciativa d’abast nacional com la Marató de TV3, i amb totes les famílies i les persones que es troben en aquesta situació.

Us informarem degudament del lloc on celebrarem la nostra xocolatada i us agrairem que confirmeu la vostra assistència mitjançant el correu electrònic, comentaris a l'entrada, la bústia de l'escola o bé personalment.

Reserveu-vos el matí del diumenge 12 de desembre, perquè hi hem de ser tots!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar