Breaking News

10 de novembre 2010

SOLSONA CELEBRARÀ LA SETMANA BLANCA DURANT EL CARNAVAL

El Solsonès podrà tenir la festa de la setmana blanca quan demanava, en el tram final de les festes del carnaval. Així ho va comunicar el conseller d'Educació, Ernest Maragall, ahir

 "No ha d'haver-hi cap obstacle per atendre l'aspiració de donar resposta a un criteri positiu per a la setmana d'interrupció del febrer o el març". Per tant, el Solsonès podrà tenir la festa de la setmana blanca quan demanava, en el tram final de les festes del carnaval. Així ho va comunicar el conseller d'Educació, Ernest Maragall, ahir després de reunir-se amb el consell escolar municipal de Solsona juntament amb la directora dels serveis territorials d'Educació a la Catalunya Central, Dolors Collell. Maragall considera el fet de fer coincidir la setmana festiva amb els dies forts del carnaval "un bon criteri des del punt de vista pedagògic", però també "perquè tothom en pugui gaudir millor".

Maragall va explicar que han volgut constatar "que aquesta decisió es pugui aplicar de forma coherent al conjunt de la comarca". Així, "ens consta que a altres poblacions com Sant Llorenç de Morunys la comunitat educativa i el mateix ajuntament ho veuen amb bons ulls, i per això no hauria d'haver-hi cap obstacle".

Prèviament, Ernest Maragall i Dolors Collell van ser rebuts a l'Ajuntament per un centenar d'alumnes de batxillerat i dels cicles formatius de l'IES Francesc Ribalta. Amb el cant més característic del carnaval, A Solsona bona gent, i amb una pancarta en la qual es podia llegir "això és el carnaval", els joves van fer una reivindicació festiva per tal que s'atengués la petició de la comunitat educativa de la comarca. Els responsables d'educació van donar a conèixer ahir aquesta decisió en el consell escolar municipal celebrat a l'Ajuntament de Solsona. Dolors Collell va assegurar que la resposta negativa que van rebre els solsonins en un primer moment, era més que res un compàs d'esperar per confirmar l'acord de tothom.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar