Breaking News

22 de novembre 2010

BUTLLETÍ INFORMATIU DE L'AMPA - Núm. 2

INFORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES
REUNIÓ DE LA JUNTA DE L’AMPA DE 8 DE NOVEMBRE :
· ACORDS DE JUNTA

ALTRES INFORMACIONS D'INTERÈS GENERAL:
· REUNIÓ COMISSIÓ D'OBRES DE 10 DE NOVEMBRE
· CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL EXTRAORDINARI D'11 DE NOVEMBRE
· CONSELL ESCOLAR DE CENTRE EXTRAORDINARI DE 19 DE NOVEMBRE
-----------------------------------------------------------------------------------
ACORDS DE LA JUNTA DE L'AMPA DE 8 DE NOVEMBRE:
1. Representació de l’AMPA al Consell Escolar i al Consell Escolar Municipal:
Es decideix per unanimitat dels assistents que sigui la Judit Gisbert, Presidenta de l’AMPA.
2. Llumineta de Nadal:
Es tornarà a fer, com els anys anteriors.
3. Obsequi de Nadal per a les famílies:
Enguany també és farà un obsequi a les famílies sòcies de l’AMPA. Totes aquelles famílies que no són sòcies també el podran adquirir, al preu de 5,00 €. Ja s’ha informat que el dimecres 24 de novembre a les 15:00 es faran les fotos de grup dels nens/es de l’escola.
4. Tallers de pares i mares, propostes i activitats col·lectives:
• Taller d’agulles i didals:Ja està en funcionament i s’estan confeccionant les cortines de la darrera planta de l’edifici de l’escola. Ens trobem l’últim divendres de cada mes de 15.00h a 17.00h a l’escola.
• Taller La farina agermana: Es vol repetir la bona experiència de l’any passat i s’intentarà tirar-lo endavant. Ja us informarem degudament al respecte.
• Taller La sardana també agermana: S’està fent un taller per aprendre a ballar Sardanes, destinat a tota la família. Ens trobem els dissabtes d’11.00h a 12.00h al club de jubilats St. Jordi.
• Pessebre de Nadal: S’ha parlat amb l’escola per tal de fer un pessebre, confeccionat per tots els alumnes del Vinyet, que pugui ser exposat a la ciutat de Solsona coincidint amb la celebració de les festes de Nadal. ( Hi estem treballant )
• Titelles: Es proposa repetir, per als cursos que no l’han vista (P3 i P4), una obra de titelles representada per pares i mares de l’escola. Es preveu la seva realització en el segon trimestre del curs i es buscaran mares i pares voluntaris per a fer-ho.
• Xocolatada: Es va parlar de fer una xocolatada ja que enguany, per motius diferents, no s’ha fet la festa d’inici de curs. Es preveu la seva realització a final del primer trimestre. Hi ha la possibilitat d’afegir-nos a La Marató de TV3, per tant s’estudiarà la manera de col•laborar-hi. Us informarem degudament al respecte.
• Cerquem un logotip per a l’AMPA: Busquem mares i pares que ens facin propostes de logo per a l’AMPA. Teniu temps per a presentar les propostes fins el 15 de desembre. Trobareu la informació de com fer-ho al bloc de l’AMPA (http://ampavinyet.blogspot.com/)
5. Altres:
• Setmana de la música (Santa Cecília): L’escola sol·licita la col·laboració de l’AMPA per a poder dur a terme una activitat musical especial, el dilluns 22 de novembre, dins la “setmana de la música”. S’acorda col•laborar econòmicament amb l’escola i assumir la despesa. Es decideix posar a la venda uns petits detalls relacionats amb l’activitat musical.
• Adquisició de material: Ja ha arribat tot el material de goma espuma comprat per l’AMPA per a les activitats extraescolars. S’acorda cedir-ne l’ús a l’escola, per a les seves activitats, sempre que vulgui.
• Senyalització aparcaments: Es parla dels malestar que ha generat la nova senyalització dels aparcaments del carrer de l’escola. S’ha redactat una instancia adreçada l’Ajuntament, consensuada amb l’equip directiu de l’escola.
• Escoles obertes: S’informa que ja estan demanats del ajuts corresponents per les Escoles Obertes de febrer de 2011.

ALTRES INFORMACIONS D’INTERÈS GENERAL

REUNIÓ COMISSIÓ D’OBRES DE 10 DE NOVEMBRE:
Es va fer una reunió de la comissió d’obres amb l’objectiu de fer pluja d’idees sobre les accions a desenvolupar d’ara endavant. Us traslladem la informació i les qüestions que van sorgir, que ens han fet arribar els seus components:
• Es començaran a plantejar accions per al Carnaval.
• Cal una entrevista de la nova junta amb el consistori solsoní per a presentar-se i tantejar com està el tema del carrer. Data de la reunió dia 13 de desembre de 2010
• Es planteja la possibilitat de demanar un edifici sostenible per a la nova escola, qüestió que s’està movent des de l’equip directiu, i es va comentar que podria ser una bona manera de pressionar a GISA per tirar endavant el projecte del nou edifici.
• Es redactarà un article per als mitjans de comunicació explicant en quint punt del procés estem. A data d’avui l’article està llest per a la seva publicació, consensuat amb l’equip directiu de l’escola.


CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL EXTRAORDINARI D’11 DE NOVEMBRE:
Es va fer una reunió del C.E.M, on la nostra representació va anar a càrrec de la Presidenta de l’Ampa Judit Gisbert, per fer unes demandes de manera comunitària al Molt Honorable Conseller d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en la seva visita a la comarca del Solsonès. De les qüestions plantejades, aquestes són les que ens afecten directament:
1. Acord de govern per finançar l’escola del vinyet abans de l’inici del període electoral.
2. Disminució de d’excessiva burocràcia de les AMPES.
Durant el Consell Escolar Municipal se’ns va explicar que no es necessitava un acord de govern ara, atès que la licitació del projecte ja estava en marxa i que es necessitaria un acord de govern previ a les obres de construcció de l’escola.
Es va parlar també del tema del futur institut i en algun moment, va sortir la possibilitat d’una escola-institut, sense entrar en cap tipus de detall o concreció.
Pel que fa a la burocràcia de les AMPES, van comentar que s’intentaria disminuir, però van justificar l’excessiva burocràcia, com a entrebancs necessaris per evitar una possible mala gestió.


CONSELL ESCOLAR DE CENTRE EXTRAORDINARI DE 19 DE NOVEMBRE
El passat divendres es va dur a terme un consell escolar de centre, extraordinari, per parlar de la jornada intensiva, per a aquest curs 2010-2011.
El vot de L’AMPA va ser contrari a la seva realització, d’acord al resultat del sondeig efectuat a una setantena de famílies de l’escola. Caldrà esperar quina decisió pren al respecte el Departament d’educació.

La Junta de l’AMPA

Recordeu, per a qualsevol dubte o bé suggeriment, ens podeu trobar els divendres de 15.00h a 16.00h a l’escola, o al correu de l’AMPA ampaelvinyet@gmail o al bloc http://ampaelvinyet.blogspot.com/

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar