Breaking News

09 de juliol 2010

Puigcercós es compromet a buscar una solució per al calendari escolar

Fragment de la notícia que surt al Regió7 d'avui.

Puigcercós es compromet a buscar una solució per al calendari escolar
El president d'Esquerra va ser ahir a Solsona, on va participar en una tertúlia amb entitats

Joan Puigcercós, amb David Rodríguez i Isabel Roca, ahir al dinar-tertúlia que es va fer al Gran Sol

Joan Puigcercós es va comprometre ahir a Solsona a "fer la gestió" per mirar d'adaptar el calendari de vacances d'hivern a les necessitats del Solsonès. La reivindicació del Consell Escolar Municipal de Solsona passa perquè la setmana festiva coincideixi amb la del dimecres de Cendra (els dies forts del Carnaval, una de les festes més populars dels solsonins). El president d'Esquerra ho va dir ahir en el transcurs del dinar-tertúlia que va mantenir amb entitats de la comarca al restaurant Gran Sol de Solsona.

La modificació del calendari escolar, atenent a l'excepcionalitat de la comarca, va ser una pregunta formulada per una representant de les associacions de mares i pares de Solsona. Puigcercós, que fins ahir al migdia desconeixia la problemàtica, considera que és una "gestió del món local que cal arreglar".

El president d'Esquerra va ser ahir a Solsona, on al matí va visitar la seu del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya acompanyat pel diputat Carmel Mòdol. L'alcalde de Solsona, el també republicà David Rodríguez, va agrair la presència del president del partit "en una setmana especialment delicada pel país". La mobilització per la manifestació del proper dissabte a Barcelona en contra de la sentència del Tribunal Constitucional va centrar bona part de la tertúlia d'ahir al migdia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar